Partnerek


CMS, webshop, eCommerce, domain, hosting, SEO, SEM

Google Directory

Observer


NewsAgent


C-PRESS


Hirmutato


Hirlapom


Hirlapom





hírek személyre szabva

Napi sajtó


Hirlevél feliratkozás






Google
 


Ismét nagy sikert aratott a Gyermelyi Tészta Szerda

2009.05.21
Idén május 13-án megint a tésztáé volt a főszerep a Gyermelyi jóvoltából a hazai éttermekben. A második alkalommal megrendezett tésztanap keretében a vendégek féláron kóstolhatták meg a Gyermelyi által összeállított tésztakülönlegességeket. Az akcióban résztvevő 325 étterem 95 százaléka elégedett volt a program sikerével és jövőre is várja a folytatást.

A tavaly hagyományteremtő szándékkal életre hívott Gyermelyi Tészta Szerdát 2009-ben is szerette a közönség - a visszajelzések alapján mintegy 43.000-en keresték a Gyermelyi kulináris specialitásokból álló menüsorát a hazai éttermekben.

Az akcióval kapcsolatos tapasztalataikról idén is kérdőíves felmérés keretében számoltak be a résztvevő éttermek. A visszaérkező válaszokból kiderült, hogy a chef-ek 94 százaléka kiválónak értékelte a tésztaóriás által összeállított tésztás menüsort, amely komoly szakmai elismerésnek számít.

Továbbá az éttermek 83 százaléka tervezi, hogy bővíti a tésztás ételek kínálatát, melyhez nagyon sok és jó ötletet kaptak a Gyermelyi étlapból. Főként a tésztasaláták és desszertek különleges kínálata tartott számot komoly érdeklődésre, de több olyan főétel is bekerül az éttermek kínálatába, amely népszerű volt ezen a napon.

Az éttermek ebben az évben is két menüsor - egy hagyományos és egy nemzetközi tésztaspecialitásokat kínáló étlap - között dönthettek. Az chef-ek étlapválasztása inkább a hagyományos fogások felé billent, talán ennek is köszönhető, hogy ezek az ételek voltak a legnépszerűbbek, de komoly elismerést kaptak az olyan különleges ízösszeállítások, mint például a mézes, szezámos kacsaragu spagettivel, a padlizsánban sült zöldséges gyufatészta, vagy pedig a gombás gesztenyés penne konyakos pecsenyemájjal. A vendégek számára külön élmény volt, hogy a tészta ennyi változatos módon elkészíthető és társítható.

Külön sikere volt a fizetésnél meglepetés ajándékként átadott Gyermelyi Tésztamagazinnak, amely sok érdekes, tésztákról és egészséges táplálkozásról szóló cikket és receptet tartalmazott.

„A Tészta Szerda elindításakor megfogalmazott alapcélok között a Gyermelyi imázsának erősítése mellett, a tészta éttermi jelenlétének növelése és a magyar tésztakultúra erősítése szerepelt, amelyek megvalósításához úgy vélem jó úton haladunk. Mindenképpen tervezzük a program folytatását, ám nem gondolkodunk az éttermi hatókör további bővítésében, hanem még inkább a minőség növelésére és a kulináris élvezetre koncentrálunk, amelyet szeretnénk, ha a Gyermelyivel társítanának a vendégek.” – mondta el Káhn Norbert, a Gyermely Zrt. kereskedelmi igazgatója az akcióhoz kapcsolódóan.

Kapcsolódó weboldal

Sajtókapcsolat













         
Kezdőlap    |    Cégismertetők    |    E-Sajttáj    |    Konferenciák    |    Kiállítások    |    Blogajánló    |    Kapcsolat

Rovatok:   Auto-motor  |  Belföld  |  Egészség  |  Gazdaság  |  IT  |  Környezetvédelem  |  Közlekedés  |  Kultúra  |  Média  |  Mobil  |  Sport  |  Távközlés

Sajttaj.hu © 2007-2024.   -   Sitemap    |   Médiaajánlat    |   Jognyilatkozat   


RSS   RSS


 freestat.hu mystat websas.hu
statgep.hu