Idén télen sem kell lemondanunk kedvenc jeges édességeikről: a Häagen-Dazs fagylaltkreációk a hideg-meleg kontrasztjával kényeztet minket a teljes szezonban.
Az idei hideg hónapok minden bizonnyal legnépszerűbb különlegessége a Häagen-Dazs egyedi jégkrémfondüje lesz: a forró belga csokoládéba mártott fagylaltgombócok, gyümölcsök és sütemények ínycsiklandóan egyedi gasztronómiai élményt nyújtanak.
A fondüzés szertartása az asztal közepén álló fondütál alatt lobogó gyertyaláng, a forró csokikrém illata, a jéghideg fagylalt és a meleg krém találkozása, a mártogatás ínyenc rituáléja baráti beszélgetésekhez és meghitt randevúkhoz egyaránt ideális és nyugalmas környezetet nyújthat.
Az Aréna Plázában található Häagen-Dazs kávézó téli étlapján egy új, kizárólag télen elérhető szezonális íz is megtalálható: a Mascarpone Passion Fruit &Truffle jégkrémben a lágy maracujás mascarponekrémet ropogós csokoládétrüffel gazdagítja.
A Häagen-Dazs különlegességei rendhagyó karácsonyi ajándéknak is kiválóak, csak arra kell figyelnünk, hogy hűtőből hűtőbe – vagy közvetlenül az asztalra – kerüljenek.
A karácsonyi menü megtervezésekor arra is érdemes gondolni, hogy a szokásos sütemények mellett a könnyű hideg desszert is jóleshet a bőséges családi étkezések lezárásaként. A kedvelt téli italok, a forró csokoládé, a tejes kávé is ünnepi finomsággá válik, ha egy gombóc hűs fagylalttal tálaljuk.
A Häagen-Dazs fagylalt mintegy 90 éves története során világszerte a kifinomult ízvilág és a különleges minőség szimbólumává vált. A termék semmilyen mesterséges összetevőt nem tartalmaz, minimális mértékben habosított, az intenzív ízhatás kizárólag a természetes alapanyagoknak és az egyedi gyártási technológiának köszönhető.
|